Werken bij Facilicom

Functiegroepen
Enter an address to filter results.

Deeltijds Keukenmedewerker regio Leuven

Leuven
Catering Medewerker Deeltijds 1257

Als keukenmedewerker ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaarstaan

 • Je komt terecht in een team waarbij je ondersteuning biedt voor de bereidingen van koude maaltijden en de bedeling hiervan (presentatie, samenstelling, afwerking, ...).
 • De keuken op orde houden is ook één van jouw taken, waar je collega’s je heel dankbaar voor zijn.
 • Je zorgt voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen.
 • Tijdens en na de shift sta je ook in voor de opruim en/of afwas. Nadien zet je alles netjes op z’n plaats, klaar voor een nieuwe dag.
Lees meer Solliciteer

Algemeen Onderhoudsmedewerker

Mechelen
Techniek Voltijds 1440

Voor een van onze klanten in de grote regio Mechelen/Brussel zijn wij op zoek naar een onderhoudsmedewerker die verantwoordelijk zal zijn voor het onderhoud van sites verspreid over deze regio. Je werkt in deze functie alleen of in team met 2 collega’s (afhankelijk van de planning).

Jij wordt eindverantwoordelijk voor de sites waar jij aan de slag gaat voor:

 • Onderhoud van de vloeren
 • Sanitair
 • Tuinonderhoud
 • Dakonderhoud
 • Reinigen met hoge druk reiniger
 • Vervangen van lampen en starters
 • Kleine herstellingen aan omheiningen, deuren, toiletten, ….
 • Algemeen nazicht van het gebouw en de bijbehorende gebreken
Lees meer Solliciteer

Stagiair HR Business Partner

Antwerpen
HR 1438

Als stagiair Human Resources kom je terecht in een team van een 20-tal professionals op de HR-afdeling op het hoofdkantoor van Facilicom in Antwerpen. Meer specifiek zal je ter ondersteuning van onze HR Business Partners werken. Onze 5 HR Business Partners…

 • vormen het aanspreekpunt voor de business wat betreft soft en hard gerelateerde HR-topics;
 • zijn het klankbord voor het operationeel management;
 • werken voorstellen uit die op lange termijn bijdragen aan een goede werking voor de business;
 • zijn actief betrokken bij functionerings-, exit- en doorstroomgesprekken;
 • implementeren policy’s en waken over de goede opvolging ervan.

Jij zal ingezet worden ter ondersteuning van lopende HR-projecten (zowel soft als hard HR) en voor de opmaak van presentaties en rapporteringen.

Lees meer Solliciteer

Stage Facilitair Projectmedewerker Cleaning

Gent
Stage Voltijds 1421

Facilicom biedt jou een stageplek aan op ons kantoor te Gent van waaruit wij onze klanten verspreid in Oost- en West-Vlaanderen bedienen.Je komt terecht in een team van een 7 tal ervaren leidinggevenden. Tijdens je stage word je toegewezen aan één van deze collega’s die zich over jou zal ontfermen. In de stage zal je zowel meekijken als meewerken.Ondersteunen bij de operationele aansturing van de schoonmaakmedewerkers;Jouw stage bestaat uit:

 • Garanderen van de kwaliteit van ons werk door zelf controles te lopen;
 • Planningen opstellen;
 • Sollicitatiegesprekken voeren;
 • Instructie en introductie van schoonmaakmedewerkers.
Lees meer Solliciteer

Dossierbeheerder facturatie

Antwerpen
Administratie Voltijds 1430

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de facturatie voor ons schoonmaakbedrijf GOM en/of één van onze andere bedrijven. Dit betekent dat je als aanspreekpunt voor jouw specifieke klantenportefeuille dagelijks telefonisch of face-to-face contact hebt met de interne klanten en voor hen op zoek gaat naar oplossingen of verbeteringen van complexe facturatiedossiers. Daardoor ben je een cruciale schakel in het borgen van de kwaliteit van onze facturatieprocessen. Dagdagelijks hou je ook de contractinformatie up-to-date in ons SAP-systeem (nieuwe contracten, mutaties van contracten,…). In deze functie rapporteer je aan de manager contractbeheer en facturatie. 

Lees meer Solliciteer

Technieker Elektriciteit

Gent
Techniek Voltijds 1427

Je staat in voor het onderhoud en de goede werking van de elektrische installaties. Als elektricien voer je de  herstellingen uit aan de installaties, zowel binnen als buiten de gebouwen. Je communiceert problemen en wijzigingen aan de klant. Hiervoor hou je rekening met de veiligheidsvoorschriften en de huidige reglementering.Functieomschrijving:

Lees meer Solliciteer

Technieker automatische poorten

Gent
Techniek Voltijds 1425

Als Technieker automatische poorten werk je aan allerhande automatische poort- en deursystemen. Je zorgt voornamelijk voor het onderhoud en de herstellingen of depannages van de installatie bij de klant: automatische poorten en deuren/brandwerende poorten/sectionaal poorten en deuren, rolluiken, slagbomen, elektrische sloten, ...  Het technische werk heeft betrekking op elektriciteit, maar ook mechanica komt aan bod. Je bent flexibel ingesteld, aangezien je zowel regio Oost- als West-Vlaanderen zult bedienen en een aantal keer per jaar mee zult draaien in het wachtsysteem waarbij je bereikbaar bent in het weekend.

Lees meer Solliciteer

Deeltijds Facility Manager regio Antwerpen

Antwerpen
Facility Management / Medewerker - Management of Stafmedewerker Deeltijds 1405

De Facility manager organiseert de diensten van de klant(en) op één site of op diverse sites (op vaste basis of projectmatig), binnen de vastgestelde budgetten, volgens een voorgeschreven werkorganisatie en werkprogramma en andere overeengekomen afspraken.De Facility Manager kan werkorganisaties bedenken, uitschrijven, optimaliseren, in nauwe samenspraak met de klant, en deze na goedkeuring, in de betrokken organisatie implementeren. Taken en verantwoordelijkheden:

Lees meer Solliciteer

Kok regio's Vlaanderen en Brussel

Antwerpen
Catering Medewerker Voltijds 1426

Als kok ben jij diegene die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaarstaan voor de klant. Samen met je collega’s sta je in voor de koude en warme bereidingen. Je taken zijn:

 • Assisteren en samenwerken met de chef/eigenaar in het voorbereiden van de gerechten.
 • Op sommige sites zal je als alleenwerkende chef tewerkgesteld worden.
 • (mee) organiseren van de mis en place en keukenservice.
 • Samen de dienst verzorgen en de gerechten doorgeven.
 • Creatief meedenken over nieuwe suggesties.
 • Zorgen voor een vlotte service.
 • Waken over de kwaliteit van alle gerechten.
Lees meer Solliciteer

Inspecteur schoonmaak regio Brussel

Brussel
(Leidinggevende) schoonmaker 1409

Als  schoonmaakinspecteur ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van verschillende schoonmaakploegen. Je hebt de leiding over een team van +/- 80  medewerkers waarbij je de schoonmaakactiviteiten organiseert en coördineert. Je houdt toezicht op de kwaliteit van het uitgevoerde werk en zorgt steeds voor een optimale communicatie, zowel naar je team toe als naar de klant. Je volgt de administratie en afwezigheden op. Tevens ben je ook verantwoordelijk voor de aansturing, opleiding en aanwerving van het personeel.Hierbij mag je nooit vergeten dat de klant steeds koning is, zonder afspraken en processen uit het oog te verliezen. Door je uitstraling en professionele aanpak herken je steeds de behoefte van je klant.

Lees meer Solliciteer