Security Solutions

  • Security oplossingen op maat
  • Mystery Visits met onafhankelijke partners
  • Sinds 1999
  • Consultancy
     

Trigion werkt met meerdere partners intens samen om je te voorzien van de gepaste security oplossing op maat. Je kan bij ons terecht voor o.a. de volgende dienst:

Mystery visits

Om te voorkomen dat je met oogkleppen door je eigen organisatie loopt, kan je ervoor opteren om een Mystery Visit te laten uitvoeren door een onafhankelijke partij. Onze adviseur probeert incognito in uw bedrijf te infiltreren en zo ver mogelijk te geraken. Nadien stellen we een rapport op en doen we aanbevelingen naar de bewaking toe, die we desgewenst implementeren.

Facilicom, Trigion, beveiliging, bewakingsfirma, beveiligingsfirma, beveiligingsbedrijf, security bedrijven, facilitaire dienstverlening, beveiliger, facilitaire dienstverlening, beveiliger, facilitaire dienstverlening, bewakingsdienst, beveiliging inhuren, beveiliging bedrijven, professionele bewakingsagenten, clusterbewaking , Consultancy

Consultancy & training

Eens de knelpunten en blinde vlekken in kaart zijn gebracht, gaan wij nog een stapje verder. Door middel van training en workshops zorgen wij ervoor dat je werknemers zich bewust zijn van de potentiële risico’s en vergroten wij hun security awareness.

Interesse in een security oplossing op maat?

Neem contact met ons op of vraag een offerte