Reguliere schoonmaak

  • Nationale dekking
  • Hospitality
  • Voorstel op maat
  • Milieuvriendelijk schoonmaken
  • Service Level Agreements
  • Klantportaal & Gom Quality Tool

 

Wij passen ons volledig aan uw organisatie aan. Heeft u nood aan een schoonmaakbedrijf voor uw kantoor, overheids-, onderwijs- of zorginstelling? Wij maken een voorstel op maat. Onze flexibele teams en ervaren werknemers bieden u een vlekkeloze service en met onze unieke aanpak garanderen we dat u altijd een propere werkomgeving hebt.

Wat maakt ons uniek?

Facilicom, Gom, schoonmaak, VCA, ISO, MVO, milieu, hospitality, stralen, kantoren, overheid, food, zorg, onderwijs, retail, specialistische reiniging, mobiele, industriële, brand en waterschade, vloeronderhoud, dieptereiniging, glaswad, glasreiniging, reinigingsspecialist, Havenhuis

Security en discretie

Het is belangrijk dat uw team van schoonmakers, net als uw andere werknemers, past binnen de bedrijfscultuur. Daarom besteden we extra aandacht aan het matchen van de juiste persoon met de juiste job. Heeft u nood aan iemand die zich discreet kan opstellen of die een training in veiligheid heeft genoten? Wij regelen het.

Facilicom, Gom, schoonmaak, VCA, ISO, MVO, milieu, hospitality, stralen, kantoren, overheid, food, zorg, onderwijs, retail, specialistische reiniging, mobiele, industriële, brand en waterschade, vloeronderhoud, dieptereiniging, glaswad, glasreiniging, reinigingsspecialist, brandschade waterschade, specialistische schoonmaak op maat, horeca, Technopolis

Hospitality

Onze werknemers zijn ervaren, vakkundig en nauwkeurig, daar kan u op vertrouwen. Ze krijgen bovendien een training in hospitality. We vinden dit zeer belangrijk, want samen met de andere werknemers zijn ze het gezicht van uw organisatie. Onze schoonmakers zullen dus altijd net dat ene stapje verder gaan en proactief met uw klanten meedenken. 

klantenportaal, axxerion

Klantportaal

Een duidelijke en directe communicatie is voor ons essentieel. Daarom krijgt u bij ons één contactpersoon bij wie u met al uw vragen terechtkunt. We werken bovendien met een innovatief klantportaal. Via dit portaal werkt u eenvoudig de planning bij, communiceert u met de servicedesk en geeft u opmerkingen of klachten door.

Gom maakt milieuvriendelijk schoon

Gom maakt milieuvriendelijk schoon

Gom maakt als eerste schoonmaakbedrijf de stap om volledig over te schakelen naar milieuvriendelijke schoonmaakproducten voor de reguliere schoonmaak. Voor het schoonmaken van gebouwen leek het tot voor kort noodzakelijk om chemicaliën te gebruiken. Gom bewijst met het gebruik van de ProBio producten dat het écht anders én milieuvriendelijk kan. Eco friendly cleaning!

Bij onze klant Medialaan zet Gom het zelfreinigend ecosysteem van BioOrg in. Waarbij positieve organismen uit zichzelf de leefomgeving schoner maken. Deze oplossing inspireert zich op het bos, waar organismen al miljoenen jaren zelf hun schoonmaaktaken vervullen.

Meer over eco friendly cleaning

Hoe kunnen wij u helpen?

Zoekt u een professioneel schoonmaakbedrijf voor de schoonmaak van kantoren, overheden, onderwijs- of zorginstellingen? Onze ervaren schoonmakers zijn u graag van dienst. Wij zetten in op kwaliteit, maar verliezen ook de totaalervaring niet uit het oog. Zo zal er tijdens het schoonmaken van een kantoor niet enkel voor gezorgd worden dat de wc schoon is, hij zal ook lekker ruiken. Dit klinkt logisch, maar is lang niet altijd evident.

Als u kiest voor een samenwerking met Gom, dan stellen we eerst samen met u Service Level Agreements op. Aan de hand daarvan stellen we een team samen met daarin de juiste expertise voor uw organisatie.

Om een vlotte samenwerking te kunnen garanderen, plannen we bovendien regelmatig meetings in zodat we het actieplan kunnen evalueren en optimaliseren. Het kan immers altijd nóg beter.

Onze klant aan het woord

Danny Erreweyaert, de verantwoordelijke Communicatie & Facilities van onze tevreden klant Evonik, legde in deze video met plezier uit wat Gom en Prorest dagelijks voor hen betekenen.

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen met de schoonmaak?
NEEM DAN GERUST CONTACT MET ONS OP.