Facilicom Group

Facilicom is onderweg naar een elektrische vloot

Na vier elektrische voertuigen voor lichte vracht, voorziet Facilicom nu ook voor haar patrouillemedewerkers bij Trigion een elektrische personenwagen voorzien. De eerste van velen, want onze doestelling is een 100% elektrische vloot.  

Zakelijke dienstverlening Food & Industrie Hospitality & Leisure Havens & luchthavens Overheid Retail Onderwijs Zorg KMO's Security

Slimme camera’s in de strijd tegen corona.

We zien het aantal COVID-19 besmettingen opnieuw sterk toenemen en deze keer komen ze steeds dichterbij. De vraag rijst steeds vaker: “wat kunnen we doen om dit zo snel mogelijk in te dijken?”. Een oplossing die voor veel bedrijven en winkels heel wat kan opleveren en actueler dan ooit is, zijn de thermocamera’s.

Zakelijke dienstverlening Food & Industrie Hospitality & Leisure Overheid Zorg KMO's Facilicom Group

Facilicom Group bereidt vernieuwend concept voor F&B-markt voor

Facilicom Group gaat haar Food & Beverage-portfolio vernieuwend uitbreiden in de Benelux. Joost Smaal is per 1 september gestart om ‘te bouwen aan de nieuwe wereld van eten en drinken’ binnen de F&B-divisie.

Zakelijke dienstverlening Hospitality & Leisure Zorg KMO's Catering

De nieuwe invulling van bedrijfsrestaurants

Het is alweer begin augustus en ondertussen al 5 maanden geleden dat de overheid besloot om alle restaurants te sluiten. Het afgelopen half jaar was voor Prorest dan ook op z’n minst gezegd heel bewogen. We zijn heel sterk gestart, maar daar kwam jammer genoeg snel verandering in. Maar mensen die in de catering en horeca werken zijn mensen die niet kunnen stilzitten. Het zijn mensen die creatief bezig willen zijn met hun vak en waar stilstaan of stilzitten geen optie is.

Facilicom Group

Facilicom steunt Rode Kruis Vlaanderen

Facilicom steunt Rode Kruis Vlaanderen! Gom bestelde 1 van de 500 unieke Suske & Wiske zeefdrukken om zo Rode Kruis Vlaanderen te steunen.

Zakelijke dienstverlening Hospitality & Leisure Havens & luchthavens Overheid Retail Zorg KMO's Facilicom Solutions

Podcast #3: Activity Based Working

In deze eerste aflevering van de driedelige reeks over Activity Based Working, heeft host Wouter Ommeslag (directeur Facilicom Solutions) zijn collega Sem Van Dommelen en Roel Geenen van Veldhoen + Company te gast. Samen bespreken ze waarom Activity Based Working de nieuwe werkplek gaat bepalen en welke voordelen er zijn.

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen?
Neem dan gerust contact met ons op.