Werken bij Facilicom Solutions

Facility Manager regio Leuze

Leuze
Facility Management / Medewerker - Management of Stafmedewerker Voltijds 1208

De Facility manager organiseert de diensten van de klant(en) op één site of op diverse sites (op vaste basis of projectmatig), binnen de vastgestelde budgetten, volgens een voorgeschreven werkorganisatie en werkprogramma en andere overeengekomen afspraken.De Facility Manager kan werkorganisaties bedenken, uitschrijven, optimaliseren, in nauwe samenspraak met de klant, en deze na goedkeuring, in de betrokken organisatie implementeren. Taken en verantwoordelijkheden:

Lees meer Solliciteer

Calculator regio Antwerpen

Antwerpen
Facility Management / Medewerker - Administratie - Techniek Voltijds 1185
 • Als hoofdtaak maak je prijsberekeningen om een winnende offerte aan onze klanten te presenteren.
 • Om je berekening juist te maken, bezoek je periodiek onze klanten en/of prospecten voor opmetingen en om een goed beeld te krijgen van het project waar je aan werkt.
 • Bij de berekeningen ga je grondig te werk. Je houdt rekening met mogelijke beïnvloedende factoren. Je bestudeert grondig het lastenboek opdat elke vraag van de klant in de offerte wordt beantwoord.
 • Bij meer complexe dossiers zal je mee met de sales collega een voorstelling geven van de offerte.
 • Op termijn ben je in staat om door je ervaring sneller en effectiever conclusies te trekken uit cijfermateriaal.
 • Je rapporteert aan het hoofd van de calculatiedienst
Lees meer Solliciteer

Facility Coördinator regio Diegem

Diegem
Facility Management / Medewerker 1262

Als Facility Coördinator kom je terecht bij onze klant in Diegem . Voor die klant ben jij het aanspreekpunt voor facilitaire disciplines. Je staat in voor de planning en coördinatie van facilitaire diensten en volgt de activiteiten op rond schoonmaak, groenbeheer, catering, kantoormateriaal en receptie. Taken en verantwoordelijkheden:

 • Je vertaalt alle dagelijkse aanvragen naar concrete acties. Dit kan gaan van het organiseren van een herstelling tot een klachtenbehandeling.
 • Je onderhoudt nauw contact met leveranciers waarbij je de kwaliteit van geleverde service niet uit het oog verliest.
 • Je zorgt door een betrokken houding dat je op de hoogte bent van alle actuele of nieuwe werkzaamheden.
 • Je zorgt ervoor dat het facilitair beheer wordt uitgevoerd volgens vooropgestelde planning, timing en kwaliteit.
 • Je bent verantwoordelijk voor bestellingen voor kantoormateriaal, klein materiaal, …
Lees meer Solliciteer

Spontane sollicitatie Facility medewerker

België
Facility Management / Medewerker - Spontaan Voltijds 183

Vind je niet meteen wat je zoekt in onze vacaturelijst? Maar heb je wel de juiste Facilicom drive? Ben je klantgericht en help je mensen met de glimlach verder? Stuur ons dan gerust je CV en/of motivatiebrief door. Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerd medewerkers om onze facility teams over heel België te versterken.Als Facility Coördinator kom je terecht bij één van onze klanten. Voor die klant ben jij het aanspreekpunt voor facilitaire disciplines. Je staat in voor de planning en coördinatie van facilitaire diensten en volgt de activiteiten op rond schoonmaak, groenbeheer, hard services, vending/catering, kantoormateriaal en receptie. Taken en verantwoordelijkheden:

Lees meer Solliciteer

Technisch Project Coördinator

Belgie
Facility Management / Medewerker - Techniek Voltijds 1176

Als Project Coördinator ben jij het aanspreekpunt voor de aan jou toegewezen projecten. De projecten kunnen plaatsvinden op het hoofdkantoor in Brussel, maar ook op lokale vestigingen (Gent, Antwerpen, Luik,..). Je denkt in functie van de klant en stelt diens vragen en behoeftes prioritair. Een greep uit jouw takenpakket:

Lees meer Solliciteer